Preventivne dejavnosti PGD KrašnjaUncategorized

PODPRITE NAŠE DRUŠTVO!

Spoštovani!

Letos nam epidemiološka situacija ne omogoča, da bi vam naše voščilo predali osebno, za kar nam je žal, saj je iskreno osebno voščilo in stisk roke prav v tem času tisto, kar marsikomu znova veliko pomeni.

Trudimo se, da bi kljub težjim razmeram aktivnost gasilstva v naših krajih živela še naprej, da bi zagotavljali varnost, ponujali izobraževanje in preživljanje aktivnega prostega časa vsem generacijam ter bili aktivni tudi drugje.

Hvala vam ker nas vsako leto podprete tudi finančno. Vsak prispevek nam pomeni veliko. Vsa sredstva vedno porabimo preudarno in vestno!

Podprete nas lahko tudi letos in sicer s poljubnim nakazilom na naš TRR 0230-2001-7355-545(položnico UPN najdete tudi v prilogi), ali pa z oddajo prispevka v za to namenjen nabiralnik pred gasilskim domom v nedeljo 20. 12. in 27. 12. med 9.00 in 12.00.

V kolikor bi nas želeli podpreti brez lastnih stroškov, nam lahko donirate del vaše dohodnine, ki bi sicer pristala v proračunu RS.

Donacija je prek spletne strani  ZELO ENOSTAVNA in . Kliknite na https://edonacije.si/zagasilce-si/ in na dnu kliknite POMAGAJ GASILCEM, lahko pa greste direktno na stran za vnos podatkov https://www.edonacije.com/ 

Na strani vnesete svoje osebne podatke. Pri “Donirati želim” izberete PGD KRAŠNJA iz spustnega seznama.

Za vsak prispevek še enkrat HVALA!

MIRU IN VESELJA POLN BOŽIČ TER SREČE IN ZDRAVJA V NOVEM LETU!

GASILKE IN GASILCI PGD KRAŠNJA

Letak in položnica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.