Izgradnja dvorane nad GDPreventivne dejavnosti PGD Krašnja

Prva pomoč si lahko tudi ti-ZOOM predstavitev

PRVA POMOČ SI LAHKO TUDI TI!

PGD Krašnja vas vabi na medgeneracijski spletni dogodek v živo, kjer bomo predstavili, kako lahko vsak izmed nas ob sumu srčnega zastoja pomaga svojemu bližnjemu.

Pridružite se nam v petek, 4. decembra 2020, ob 16h prek ZOOM povezave https://arnes-si.zoom.us/j/94930316057

ali z Meeting ID: 922 4416 8327

V kolikor ZOOM aplikacije za video konferenco prek spleta še niste uporabljali, se vam bo le ta namestila po kliku na povezavo. V nadaljevanju sledite navodilom na vaši napravi. Povezava bo odprta že 30 min pred pričetkom dogodka.

 

Prosimo, da v ZOOM srečanju uporabite svoje ime in priimek.

Vabljeni!

 

Logo_EKSRP

 

 

Opozorilo glede posredovanja osebnih podatkov z dogodka: Organizacija in izvedba tega dogodka je aktivnost operacije »Ureditev večnamenskih prostorov v Društvenem domu Krašnja«, ki se financira iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja – Evropa investira v podeželje, zato smo financerju pogodbeno zavezani poročati o udeležencih na dogodku. Vse osebne podatke (ime in priimek udeleženca ter skupna fotografija udeležencev) bomo posredovali LAS Srce Slovenije, Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Agenciji Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, Dunajska 160, 1000 Ljubljana. Skupna fotografija bo prav tako objavljena v glasilu Občine Lukovica Rokovnjač, na spletni strani Občine Lukovica in PGD Krašnja ter na družbenih omrežjih.  Dostop do osebnih podatkov bodo imeli tudi drugi državni ali evropski organi, ki izvajajo nadzor nad porabo javnih sredstev: Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Ministrstvo za finance, Urad Republike Slovenije za nadzor proračuna, Računsko sodišče Republike Slovenije, Evropska komisija in  Evropsko računsko sodišče ali njihovi pooblaščenci.

Če se kot udeleženec dogodka s takšnim posredovanjem vaših osebnih podatkov ne strinjate, ker menite, da vaš interes, upoštevajoč vaš konkreten položaj, prevlada nad našim interesom, pred pričetkom izvedbe dogodka izklopite kamero, prav tako naj se na dogodek vključite samo s svojim imenom (brez priimka).

Hramba podatkov: Po pogodbi s financerjem smo osebne podatke (ime in priimek ter skupno fotografijo) zavezani hraniti najmanj do 31. 12. 2025, zato jih bomo hranili do tega datuma, nato pa jih bomo v roku enega leta izbrisali.

Dogodek se bo snemal, posnetek pa bo javno objavljen in dostopen na spletnem in družbenem omrežju.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.