Formalni dogodki

Občni zbor 2016 in sprotno delo v PGD Krašnja

26.februarja smo v PGD Krašnja organizirali redni občni zbor. Udeležba naših članov bi bila lahko večja, res pa je, da nam veliko omejitev predstavlja tudi dvorana gasilskega doma, ki je ob takih in podobnih dogodkih vsako leto bolj polna. Dvorano namreč redno koristijo vsa lokalna društva, pa tudi ostalim ne zavrnemo prošnje po uporabi prostorov gasilskega doma. Dom brez vsebine je le stavba, z bogatim dogajanjem in številnimi obiskovalci pa postane nekaj več, (p)ostane živ!

Če poročila organov društva in spoštovanih gostov povzamem v nekaj besedah; v društvu delamo dobro, z vsemi skušamo sodelovati kolikor je pač mogoče, vedno pa se najde prostor za izboljšave. Poročila za 2015 so bila sprejeta brez večjih pripomb, prav tako finančni plan in plan dela za 2016. Sprejeli smo tri nove člane, od teh enega pionirja.

Včlanite se lahko tudi ostali. Pišite nam na pgd.krasnja@gmail.com in posredovali vam bomo pristopno izjavo. Vsak je dobrodošel!

11.2. je rojstni dan praznovala številka 112-enotna evropska številka za klic v sili. Datum ni izbran naključno, povezavo ste verjetno že razvozlali. Povprečno vsak dan skupno 117 operaterjev v 13 Regijskih centrih za obveščanje (ReCO) odgovori na preko 1000 klicev na pomoč.

V prihajajočih mesecih bomo na krilih prebujanja pomladi aktivni tudi gasilci. Predvidene so organizirane vaje operativcev, vaje za tekmovanja in pa še nekateri dogodki, o katerih vas bomo obveščali sproti.

Naj se vam na tem mestu zahvalimo za vzpodbudne besede, konstruktivne pripombe in tudi finančno pomoč, ki ste jo izkazali našemu društvu ob koncu leta. Verjemite, da je vloženega nemalo truda, časa in energije v to, da smo vam v najboljši formi in dobro opremljeni na voljo takrat, ko nas potrebujete.

Na pomoč!
Jure Jamšek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.